Lediga jobb som Restaurangchef i Skara

Se lediga jobb som Restaurangchef i Skara. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skara som finns hos arbetsgivaren.

Restaurangchef Skara Sommarland 2025

Ansök    Nov 12    Skara Sommarland AB    Restaurangchef
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika matupplevelser likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig. Vi stärker nu upp teamet med en Restaurangchef, skicka in din ansökan redan idag! Vem söker vi? Vi söker dig som är trygg i dig själv och har en gedigen erfarenhet från en liknand... Visa mer
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika matupplevelser likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig. Vi stärker nu upp teamet med en Restaurangchef, skicka in din ansökan redan idag!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv och har en gedigen erfarenhet från en liknande roll. Du leder och coachar teamet med framåtsträvan och skapar stabilitet i driften för hela restaurangen, både köks- och servispersonal. Du är en engagerad, strukturerad och driven person som gillar utmaningar. Genom aktiv kvalitetssäkring av gästens matupplevelse kommer du tillsammans med ditt team alltid ge gästen en upplevelse i världsklass!

Vad innebär tjänsten?
I rollen som Restaurangchef är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att våra två restauranger håller hög kvalitet med välmående personal. Genom tät dialog med din närmsta chef stödjer du chefen med arbetsuppgifter inom arbetsmiljö, schemaläggning, personalutveckling och arbetsrätt.
Inför säsongen är du involverad i rekrytering och utbildning samt uppstart av restaurangerna. Parallellt med detta säkerställer du att enheterna har väl fungerande rutiner och instruktioner för att skapa bästa möjliga förutsättningar för vår säsongspersonal.
Restaurangchefen leder Köksansvariga och Hovmästare som i sin tur arbetsleder samtliga 50 medarbetare på restaurangen. Restaurangchefen har även personalansvar för samtliga medarbetare på sin enhet. Som Restaurangchef ser du till att vi följer lagar och regler för alkoholservering på våra två restauranger, Bryggan och vår Bufférestaurang.

Bryggan är en restaurang som är belägen mitt i parken med en fantastisk utsikt över sjön. Här kan man njuta av solnedgången under våra trubadurkvällar och avnjuta allt från en fräsch Skagentoast till somriga sallader och klassiska rätter.

Bufférestaurangen ligger i anslutning till vattenparken, där man kan ta en paus från bad & sol. Mätta magar garanteras innan äventyren i vattenparken fortsätter dagen lång.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med tilllträde från och med 1 februari fram tills 30 november 2025. Lön enligt överenskommelse utefter avtal. Kollektivavtal mellan Visita och HRF. Ordinarie arbetstid varierar vardagar som helger och dag som kväll.
Sista ansökningsdag är den 30 november, men urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Vid frågor kontakta Simon Rosengren, Affärsområdeschef Park, på [email protected] eller via telefon på 010-708 8009.

Precis som ett besök på någon av Parks and Resorts parker så kantas jobbet av snabba vändningar och många skratt. Det är därför viktigt att du som person gillar att arbeta i ett högt tempo i en verksamhet där ingen sitter still i båten och ingenting är omöjligt! Det är mycket möjligt att detta är Sveriges roligaste restaurangjobb just nu.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med ett 40-tal attraktioner, fem restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Restaurangchef till Skara Konsthotell

Ansök    Maj 14    Jula Hotell AB    Restaurangchef
Skara Konsthotell tillhör Jula koncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och ständig utveckling. Här hos oss på Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är.  Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och konsthall. Vårt fokus är de lokala råvarorna och den unika konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland ann... Visa mer
Skara Konsthotell tillhör Jula koncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och ständig utveckling. Här hos oss på Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. 
Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och konsthall. Vårt fokus är de lokala råvarorna och den unika konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson, och även emellanåt lokala konstnärer.
Till Skara Konsthotell söker vi nu en restaurangchef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell i Skara! 
Det här gör du Som Restaurangchef
Vår Restaurangchef är den person som säkerställer att vi håller en hög servicenivå, att alla bokningar är ombesörjda och att du och ditt team är väl pålästa och kunniga om vår mat & dryck. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att gästerna får bästa möjliga bemötande. Du har koll på eventuella ändringar, samarbetar med de övriga avdelningarna och ser till att vi alltid har rätt produkter hemma. Du ansvarar för beställningar av dryck, skapar event i restaurangen och utvecklar och engagerar dina kollegor. Du arbetar i nära dialog med Bokningsansvarig/receptionen och löser allt som kommer i din väg.
 
Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter
Du kommer från en gedigen restaurangbakgrund och har tidigare arbetat som Hovmästare eller Restaurangchef. Att du är kunnig inom mat & dryck samt har en känsla för gästen du har framför dig är en given. Att du är glad, stresstålig och tycker att livet är härligt är en självklarhet. Vi ser gärna att du är sommelier och kan hålla olika dryckesevent. I denna roll krävs det att du vågar gå på egna bollar, fatta beslut och ha riktigt roligt.  Du måste vara van med gästhantering och att se detaljer. Arbetstiderna kan komma att variera varför vi gärna ser att du är en mogen person med flexibilitet.
 
Det här är du som person
Vi söker dig med ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.
Du har goda kunskaper i svenska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Som Restaurangchef arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Skara Konsthotell har kollektivavtal med HRF och Unionen. Start och lön enligt överenskommelse.  
 
Så här söker du
Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Jonathan Koca, Food & Beverage Manager på Skara Konsthotell samt Skara Stadshotell på: [email protected]
Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 9 juni. Visa mindre

Operativ chef till Parkfood på Skara Sommarland

Ansök    Dec 21    Skara Sommarland AB    Restaurangchef
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Skara Sommarland är sedan 2001 en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts och har som Skandinaviens största vattenpark placerat orten Axvall på kartan. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig. Skara Sommarland söker nu en O... Visa mer
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Skara Sommarland är sedan 2001 en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts och har som Skandinaviens största vattenpark placerat orten Axvall på kartan. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig.

Skara Sommarland söker nu en Operativ chef till Parkfood och Kiosk med övergripande ansvar för all mat och dryckförsäljning. Förutom fyra miljoner liter vattenäventyr består parken av 30 karuseller, 20 matenheter samt ett campingområde med 300 stugor och 500 tält- och husvagnsplatser.

Inom Parkfood och Kiosk arbetar vi med att skapa en unik miljö där service, effektivitet och kvalité står i fokus. Vi står inför en nystart 2024 och vi letar efter dig som vill vara med och ta vår mat och dryck verksamhet till nya höjder där du kommer arbeta nära Affärsområdeschef för Gäst och Logi,

Som operativ chef är du länken mellan det strategiska arbetet och driften av parkens Kiosk och mat-enheter. I rollen ingår planering av resurser, utbildning, rekrytering, arbetsledning och utveckling av rutiner och arbetssätt. Vidare kommer du ingå i olika projekt och vara en viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete med att effektivisera delar av Parkfood. Som Operativ chef har du personalansvar för Restaurangchef, Koordinator och Teamledarna som är våra säsongsledare. Inför säsong ansvarar du för att bygga upp ditt team som ska leda våra artister.

Under säsong är driften ditt främsta fokus och du arbetar aktivt med att coacha dina medarbetare mot uppsatta mål för såväl gästnöjdhet som effektivitet, kvalité och försäljning. Du har ansvar för delegerade delar av arbetsmiljön och arbetar aktivt för att det genomsyrar ditt arbetssätt i syfte att skapa en trygg, säker, utvecklande och inkluderande arbetsplats.

Vi ser att du är en person med erfarenhet av ledarskap som brinner för att leda och coacha andra. Du har vana av att driva flertalet enheter samtidigt. Du är en driftorienterad och serviceinriktad person som trivs i ett arbetsklimat som kännetecknas av samarbete. Du har ett ekonomiskt tänk och en analytisk förmåga som du använder dig av för att utveckla ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har mycket goda driftkunskaper om alkohollagstiftning, miljö, hygien, kiosk och parkfood alternativt motsvarande driftkunskap från liknande arbete.

Skara Sommarland har under året genomgått en omorganisation och står inför en ny start, vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper, då du kommer vara en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av funktionen. 

 

Kvalifikationer:

3 års erfarenhet från ledande roller inom restaurang- eller livsmedelsbranschen.

Starka ledningsfärdigheter och förmåga att samordna flertalet enheter.

Kunskap om livsmedelssäkerhetsstandarder och regler.

Omfattande kunskaper kring alkohollagen.

Förmåga att fatta strategiska beslut och hantera komplexa situationer.

Utmärkta kommunikations- och samarbetsfärdigheter

Grundläggande kunskaper i arbetsrätt innefattande LAS, Arbetstidslagen, Semesterlagen inom kollektivavtalet HRF (Hotell och restaurangfacket).

Grundläggande kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete.

Förmåga att kunna arbeta självständigt i alla processer och i sitt ledarskap.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Meriterande:

Erfarenhet från arbete av driften på Skara Sommarlands Kiosk och Parkfood-enheter eller motsvarande erfarenheter från liknande driftsfunktioner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och det ingår arbete på kvällar och helger.

Sista ansökningsdag är 14 Januari men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten kontakta Simon Rosengren, Affärsområdeschef Logi & Gäst på [email protected] 

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Sofia Mauchlen, HR Buissnes Partner på 

[email protected]

 


Om Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med ett 40-tal attraktioner, fem restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Operativ chef till Parkfood på Skara Sommarland

Ansök    Jan 15    Skara Sommarland AB    Restaurangchef
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Skara Sommarland är sedan 2001 en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts och har som Skandinaviens största vattenpark placerat orten Axvall på kartan. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig. Skara Sommarland söker nu en O... Visa mer
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Skara Sommarland är sedan 2001 en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts och har som Skandinaviens största vattenpark placerat orten Axvall på kartan. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig.

Skara Sommarland söker nu en Operativ chef till Parkfood och Kiosk med övergripande ansvar för all mat och dryckförsäljning. Förutom fyra miljoner liter vattenäventyr består parken av 30 karuseller, 20 matenheter samt ett campingområde med 300 stugor och 500 tält- och husvagnsplatser.

Inom Parkfood och Kiosk arbetar vi med att skapa en unik miljö där service, effektivitet och kvalité står i fokus. Vi står inför en nystart 2024 och vi letar efter dig som vill vara med och ta vår mat och dryck verksamhet till nya höjder där du kommer arbeta nära Affärsområdeschef för Gäst och Logi,

Som operativ chef är du länken mellan det strategiska arbetet och driften av parkens Kiosk och mat-enheter. I rollen ingår planering av resurser, utbildning, rekrytering, arbetsledning och utveckling av rutiner och arbetssätt. Vidare kommer du ingå i olika projekt och vara en viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete med att effektivisera delar av Parkfood. Som Operativ chef har du personalansvar för Restaurangchef, Koordinator och Teamledarna som är våra säsongsledare. Inför säsong ansvarar du för att bygga upp ditt team som ska leda våra artister.

Under säsong är driften ditt främsta fokus och du arbetar aktivt med att coacha dina medarbetare mot uppsatta mål för såväl gästnöjdhet som effektivitet, kvalité och försäljning. Du har ansvar för delegerade delar av arbetsmiljön och arbetar aktivt för att det genomsyrar ditt arbetssätt i syfte att skapa en trygg, säker, utvecklande och inkluderande arbetsplats.

Vi ser att du är en person med erfarenhet av ledarskap som brinner för att leda och coacha andra. Du har vana av att driva flertalet enheter samtidigt. Du är en driftorienterad och serviceinriktad person som trivs i ett arbetsklimat som kännetecknas av samarbete. Du har ett ekonomiskt tänk och en analytisk förmåga som du använder dig av för att utveckla ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har mycket goda driftkunskaper om alkohollagstiftning, miljö, hygien, kiosk och parkfood alternativt motsvarande driftkunskap från liknande arbete.

Skara Sommarland har under året genomgått en omorganisation och står inför en ny start, vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper, då du kommer vara en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av funktionen. 

 

Kvalifikationer:

3 års erfarenhet från ledande roller inom restaurang- eller livsmedelsbranschen.

Starka ledningsfärdigheter och förmåga att samordna flertalet enheter.

Kunskap om livsmedelssäkerhetsstandarder och regler.

Omfattande kunskaper kring alkohollagen.

Förmåga att fatta strategiska beslut och hantera komplexa situationer.

Utmärkta kommunikations- och samarbetsfärdigheter

Grundläggande kunskaper i arbetsrätt innefattande LAS, Arbetstidslagen, Semesterlagen inom kollektivavtalet HRF (Hotell och restaurangfacket).

Grundläggande kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete.

Förmåga att kunna arbeta självständigt i alla processer och i sitt ledarskap.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Meriterande:

Erfarenhet från arbete av driften på Skara Sommarlands Kiosk och Parkfood-enheter eller motsvarande erfarenheter från liknande driftsfunktioner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och det ingår arbete på kvällar och helger.

Sista ansökningsdag är 14 Januari men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten kontakta Simon Rosengren, Affärsområdeschef Logi & Gäst på [email protected] 

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Sofia Mauchlen, HR Buissnes Partner på 

[email protected]

 


Om Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med ett 40-tal attraktioner, fem restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Restaurangchef Skara Sommarland 2024

Ansök    Dec 21    Skara Sommarland AB    Restaurangchef
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika matupplevelser likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig. Vi stärker nu upp teamet med en Restaurangchef, skicka in din ansökan redan idag! Vem söker vi? Vi söker dig som är trygg i dig själv och har en gedigen erfarenhet från en liknande... Visa mer
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika matupplevelser likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig. Vi stärker nu upp teamet med en Restaurangchef, skicka in din ansökan redan idag!
Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i dig själv och har en gedigen erfarenhet från en liknande roll. Du leder och coachar teamet med framåtsträvan och skapar stabilitet i driften för hela restaurangen, både köks- och servispersonal. Du är en engagerad, strukturerad och driven person som gillar utmaningar. Genom aktiv kvalitetssäkring av gästens matupplevelse kommer du tillsammans med ditt team alltid ge gästen en upplevelse i världsklass!
Vad innebär tjänsten?
I rollen som Restaurangchef är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att våra två restauranger håller hög kvalitet med välmående personal. Genom tät dialog med din närmsta chef stödjer du chefen med arbetsuppgifter inom arbetsmiljö, schemaläggning, personalutveckling och arbetsrätt.
Inför säsongen är du involverad i rekrytering och utbildning samt uppstart av restaurangerna. Parallellt med detta säkerställer du att enheterna har väl fungerande rutiner och instruktioner för att skapa bästa möjliga förutsättningar för vår säsongspersonal.
Restaurangchefen leder Köksansvariga och Hovmästare som i sin tur arbetsleder samtliga 50 medarbetare på restaurangen. Restaurangchefen har även personalansvar för samtliga medarbetare på sin enhet. Som Restaurangchef ser du till att vi följer lagar och regler för alkoholservering på båda våra restauranger.
De två restaurangerna vi har är följande:
Bryggan: Belägen mitt i parken med fantastisk utsikt över sjön. Här kan man njuta av solnedgången under våra trubadurkvällar och avnjuta allt från en fräsch Skagentoast till somriga sallader och klassiska rätter.

Campingrestaurangen: Efter en lång dag i parken är detta stället för schysst pizza, á la carte-rätter och avslutande middagar med familj och vänner.
Om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning fram tills 31 oktober som tillträds omgående enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse utefter avtal. Kollektivavtal mellan Visita och HRF. Ordinarie arbetstid varierar vardagar som helger och dag som kväll.
Sista ansökningsdag är den 31 januari, men urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Vid frågor kontakta Simon Rosengren, Affärsområdeschef Logi & Gäst, på [email protected] eller 010 708 8009.

Precis som ett besök på någon av Parks and Resorts parker så kantas jobbet av snabba vändningar och många skratt. Det är därför viktigt att du som person gillar att arbeta i ett högt tempo i en verksamhet där ingen sitter still i båten och ingenting är omöjligt! Det är mycket möjligt att detta är Sveriges roligaste restaurangjobb just nu.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med ett 40-tal attraktioner, fem restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Restaurangchef

Nu söker vi dig som tycker att mat, möten mellan människor och upplevelser är det bästa du vet. Du är driven, har en naturlig fallenhet för att leda och har ett stort intresse för personalfrågor. För dig är arbete inom restaurang och hotell en naturlig del av ditt dna och din arbetsplats är en tillvaro där du trivs och blir inspirerad. Stämmer detta in på dig? Skicka in en ansökan idag! Om tjänsten I rollen som restaurangchef har du ansvar för den daglig... Visa mer
Nu söker vi dig som tycker att mat, möten mellan människor och upplevelser är det bästa du vet. Du är driven, har en naturlig fallenhet för att leda och har ett stort intresse för personalfrågor. För dig är arbete inom restaurang och hotell en naturlig del av ditt dna och din arbetsplats är en tillvaro där du trivs och blir inspirerad. Stämmer detta in på dig? Skicka in en ansökan idag!

Om tjänsten

I rollen som restaurangchef har du ansvar för den dagliga driften. Det innefattar bland annat ledning och fördelning av arbete där du är en pedagogisk och tålmodig mentor som hjälper till att stötta upp personalen och processerna. Vidare ansvarar du även för schemaläggning av all personal kopplat till köket och serveringen. Rollen innefattar även en hel del personalansvar där du kommer att ansvara för hela medarbetarresan, från rekrytering av nya stjärnor till löpande uppföljning, där du säkerställer att varje individ får rätt förutsättningar för att lyckas inom arbetet på en individuell nivå samt på gruppnivå för att bidra till gruppens framgång. Som restaurangchef ansvarar du för en god arbetsmiljö och har ekonomiskt ansvar som omfattar inköp, lagerhållning och svinnhantering. Du kommer kunna gå till och från jobbet med stor stolthet då vår kund har ett välrenommerat namn som är förknippat med hög kvalité och service. De erbjuder allt från weekends, heldagskonferenser till bröllop. Hotellet, där restaurangen ligger har en finare matsal, en bar och ett café som erbjuder allt från avancerade avsmakningsmenyer till enklare á la carte. Majoriteten av maten som serveras har sitt ursprung från lokala gårdar, bönder, mejerier och mikrobryggerier. Personalen är deras viktigaste tillgång och ditt arbete kommer att handla om att ta hand om dem och hjälpa dem fortsätta hålla en kvalité som är av absoluta högsta klass.

Din profil

För att vara aktuell till rollen som restaurangchef bör du ha:
· körkort B · mycket goda kunskaper i svenska såväl engelska språken · bekväm i office-paketet Vi ser att du med fördel är utbildad sommelier eller har motsvarande yrkeskännedom från tidigare erfarenheter. Detta kommer dock ses som meriterande och är inte ett krav. Som person är du ödmjuk, pedagogisk och strukturerad. Du balanserar att sprida energi med att införankra ett lugn till din omgivning. Dina medarbetare ser upp till dig samtidigt som de känner sig trygga med att fråga dig om allt. Långsiktighet är viktigt för dig. Det innebär att du eftersträvar hållbara lösningar samtidigt som du arbetar proaktivt. Vår utgångspunkt är att allt går att lära sig om man bara vill. Det innebär att vi lägger större vikt i din attityd och personlighet snarare än dina tidigare arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas en god introduktion där du får de verktyg och stöttning du behöver för att kunna utföra din roll så bra som möjligt.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.



Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor

Start :Omgående

Omfattning :Heltid

Arbetstider : mån-fre 8-17 med utrymme för att jobba kväll/helg vid behov

Placeringsort :Skara

Löpande urval - sök nu! Visa mindre

Restaurangchef - Skara Stadshotell

Ansök    Okt 11    Jula Hotell AB    Restaurangchef
Jula Hotell tillhör Julakoncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och utveckling. På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. Just nu är vi i en spännande expansionsfas och söker dig som vill vara med som Restaurangchef på vår resa!  Skara Stadshotell är en pärla bland Skaraborgs hotellutbud. Hotellet har 67 rum där varje inredningsdetalj är noga utvald och där flertalet av rummen är arkitektritade. I restaurangen där gästerna kan avn... Visa mer
Jula Hotell tillhör Julakoncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och utveckling. På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. Just nu är vi i en spännande expansionsfas och söker dig som vill vara med som Restaurangchef på vår resa! 
Skara Stadshotell är en pärla bland Skaraborgs hotellutbud. Hotellet har 67 rum där varje inredningsdetalj är noga utvald och där flertalet av rummen är arkitektritade. I restaurangen där gästerna kan avnjuta både frukost, lunch och a la carte har kockarna en stor passion för det lokala köket. Vill man ha en välsmakande fika finns det ett café med hembakta godsaker. För den som vill aktivera sig under hotellbesöket finns ett modernt livingroom där vi har vår lobbybar. När det kommer till festligheter med guldkant kommer Skara Stadshotell bli ett självklart val. Med en festlokal med plats för 150 personer och mat från restaurangen blir det en fest man sent kommer glömma. Till hotellet hör även en kongresshall med plats för 475 sittande personer som kommer kunna presentera konserter, shower och mycket mer.
Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i köket. Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre. 

Det här gör man som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Skara Stadshotell. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal. 
Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 10-15 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du arbetar både strategisk och operativt i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Uppgifter som ligger i ditt ansvar är;
-    Inspirera och lära upp personal
-    Utveckla dryckeskoncept
-    Schemaläggning 
-    Arbeta fram dryckesmenyer tillsammans med kökschefen  
-    Ge service/servera i vår restaurangen
-    Säkerställa beställningar, inventering och ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Skara Stadshotell har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Micael Worbin, Hotellchef via mail: [email protected]. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Operativ chef till Parkfood på Skara Sommarland

Ansök    Nov 30    Skara Sommarland AB    Restaurangchef
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Skara Sommarland är sedan 2001 en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts och har som Skandinaviens största vattenpark placerat orten Axvall på kartan. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig. Skara Sommarland söker nu en O... Visa mer
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Skara Sommarland är sedan 2001 en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts och har som Skandinaviens största vattenpark placerat orten Axvall på kartan. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig.

Skara Sommarland söker nu en Operativ chef till Parkfood och Kiosk med övergripande ansvar för all mat och dryckförsäljning. Förutom fyra miljoner liter vattenäventyr består parken av 30 karuseller, 20 matenheter samt ett campingområde med 300 stugor och 500 tält- och husvagnsplatser.

Inom Parkfood och Kiosk arbetar vi med att skapa en unik miljö där service, effektivitet och kvalité står i fokus. Vi står inför en nystart 2024 och vi letar efter dig som vill vara med och ta vår mat och dryck verksamhet till nya höjder där du kommer arbeta nära Affärsområdeschef för Gäst och Logi,

Som operativ chef är du länken mellan det strategiska arbetet och driften av parkens Kiosk och mat-enheter. I rollen ingår planering av resurser, utbildning, rekrytering, arbetsledning och utveckling av rutiner och arbetssätt. Vidare kommer du ingå i olika projekt och vara en viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete med att effektivisera delar av Parkfood. Som Operativ chef har du personalansvar för Restaurangchef, Koordinator och Teamledarna som är våra säsongsledare. Inför säsong ansvarar du för att bygga upp ditt team som ska leda våra artister.

Under säsong är driften ditt främsta fokus och du arbetar aktivt med att coacha dina medarbetare mot uppsatta mål för såväl gästnöjdhet som effektivitet, kvalité och försäljning. Du har ansvar för delegerade delar av arbetsmiljön och arbetar aktivt för att det genomsyrar ditt arbetssätt i syfte att skapa en trygg, säker, utvecklande och inkluderande arbetsplats.

Vi ser att du är en person med erfarenhet av ledarskap som brinner för att leda och coacha andra. Du har vana av att driva flertalet enheter samtidigt. Du är en driftorienterad och serviceinriktad person som trivs i ett arbetsklimat som kännetecknas av samarbete. Du har ett ekonomiskt tänk och en analytisk förmåga som du använder dig av för att utveckla ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har mycket goda driftkunskaper om alkohollagstiftning, miljö, hygien, kiosk och parkfood alternativt motsvarande driftkunskap från liknande arbete.

Skara Sommarland har under året genomgått en omorganisation och står inför en ny start, vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper, då du kommer vara en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av funktionen. 

 

Kvalifikationer:

3 års erfarenhet från ledande roller inom restaurang- eller livsmedelsbranschen.

Starka ledningsfärdigheter och förmåga att samordna flertalet enheter.

Kunskap om livsmedelssäkerhetsstandarder och regler.

Omfattande kunskaper kring alkohollagen.

Förmåga att fatta strategiska beslut och hantera komplexa situationer.

Utmärkta kommunikations- och samarbetsfärdigheter

Grundläggande kunskaper i arbetsrätt innefattande LAS, Arbetstidslagen, Semesterlagen inom kollektivavtalet HRF (Hotell och restaurangfacket).

Grundläggande kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete.

Förmåga att kunna arbeta självständigt i alla processer och i sitt ledarskap.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Meriterande:

Erfarenhet från arbete av driften på Skara Sommarlands Kiosk och Parkfood-enheter eller motsvarande erfarenheter från liknande driftsfunktioner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och det ingår arbete på kvällar och helger.

Sista ansökningsdag är 14 december men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten kontakta Simon Rosengren, Affärsområdeschef Logi & Gäst på [email protected] 

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Sofia Mauchlen, HR Buissnes Partner på 

[email protected]

 


Om Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med ett 40-tal attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Restaurangchef

Mat, möten mellan människor och upplevelser är det bästa du vet. För dig är arbete inom restaurang och hotell en naturlig del av ditt dna snarare än ett arbete du känner dig tvungen att gå till. När du kommer till din arbetsplats, restaurangen, då känner du dig som mest inspirerad och glad. Om tjänsten Inte så konkret men det är i alla fall en början på en beskrivning av personen som vi söker till tjänsten som restaurangchef för en av västgötaslättens ab... Visa mer
Mat, möten mellan människor och upplevelser är det bästa du vet. För dig är arbete inom restaurang och hotell en naturlig del av ditt dna snarare än ett arbete du känner dig tvungen att gå till. När du kommer till din arbetsplats, restaurangen, då känner du dig som mest inspirerad och glad.

Om tjänsten

Inte så konkret men det är i alla fall en början på en beskrivning av personen som vi söker till tjänsten som restaurangchef för en av västgötaslättens absoluta pärlor. I rollen som restaurangchef har du ansvar för den dagliga driften. Det innefattar bland annat ledning och fördelning av arbete för hovmästarna där du är en pedagogisk och tålmodig mentor som de kan stötta sig mot. Vidare ansvarar du för schemaläggning av all personal kopplat till köket samt serveringen. Här kommer du även ansvara för hela medarbetarresan från rekrytering till löpande uppföljning där du ger varje individ rätt förutsättningar för att lyckas på individuell nivå likväl hur hen kan bidra som mest till gruppens framgång. Som restaurangchef ansvarar du samtidigt för en god arbetsmiljö och det ekonomiska resultatet som omfattar inköp, lagerhållning och svinnhantering. Du kommer kunna gå till och från jobbet med stor stolthet då vår kund har ett välrenommerat namn som är förknippat med hög kvalité och service. De erbjuder allt från weekends, heldagskonferenser till bröllop. Hotellet, där restaurangen ligger har en finare matsal, en bar och ett café som erbjuder allt från avancerade avsmakningsmenyer till enklare á la carte. Majoriteten av maten som serveras har sitt ursprung från lokala gårdar, bönder, mejerier och mikrobryggerier. Personalen är deras viktigaste tillgång och det är nu ditt arbete att ta hand om dom och hjälpa dom fortsätta hålla en kvalité som är av absoluta högsta klass.

Din profil

För att vara aktuell till rollen som restaurangchef bör du ha: · körkort B · mycket goda kunskaper i svenska såväl engelska språken · bekväm i office-paketet Vi ser att du med fördel är utbildad sommelier eller har motsvarande yrkeskännedom från tidigare erfarenheter. Detta kommer dock ses som meriterande och är inte ett absolut krav. Som person är du ödmjuk, pedagogisk och strukturerad. Du balanserar att sprida energi med att införankra ett lugn till din omgivning. Dina medarbetare ser upp till dig samtidigt som de känner sig trygga med att fråga dig om allt. Långsiktighet är viktigt för dig. Det innebär att du eftersträvar hållbara lösningar samtidigt som du arbetar proaktivt.
Vår utgångspunkt är att allt går att lära sig om man bara vill. Det innebär att vi lägger större vikt i din attityd och personlighet snarare än dina tidigare arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas en god introduktion där du får dom verktyg och stöttning du behöver för att kunna utföra din roll så bra som möjligt.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.



Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till en början vara anställd av Nordic Bemanning & Rekrytering och arbeta som konsult hos vår kund med mål att bli anställd direkt hos kund.

Villkor

Start :Omgående

Omfattning :Heltid

Arbetstider : mån-fre 8-17 med utrymme för att jobba kväll/helg vid behov

Placeringsort :Skara

Löpande urval - sök nu! Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Jun 29    Jula Hotell AB    Restaurangchef
Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang med fokus på de lokala råvarorna och en unik konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson, och även emellanåt lokala konstnärer. Härifrån driver vi också Jula Stadscamping samt Julas Äventyrsgolf som ligger på området. Skara Konsthotell är ett av fyra ... Visa mer
Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang med fokus på de lokala råvarorna och en unik konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson, och även emellanåt lokala konstnärer. Härifrån driver vi också Jula Stadscamping samt Julas Äventyrsgolf som ligger på området.
Skara Konsthotell är ett av fyra hotell inom kedjan Jula Hotell, som i sin tur tillhör Jula koncernen. Jula koncernen är ett bolag som drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi är i en spännande expansionsfas och söker dig som vill vara med på vår resa! Nu vill vi förstärka vårt team och söker därför en Restaurangchef.

Det här gör man som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Skara Konsthotell. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal. 
Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 10-15 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du jobbar i huvudsak i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.
Exempel på arbetsuppgifter:
-    Ge service/servera i vår restaurangen
-    Schemaläggning för serverings- och barpersonal  
-    Samverka tillsammans med Kökschef om meny och dryck
-    Inspirera och lära upp serverings- och barpersonal 
-    Göra beställningar, inventera och göra ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person
Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Struktur och stolthet i att leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig. Vi ser att du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på både kort- och långsiktiga mål. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse.  Lön och tillträde enl. överenskommelse. Skara Konsthotell har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Så hör söker du

Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor om tjänsten besvaras av Ulrika Kjellman, Hotellchef via mejl: [email protected] 
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! Visa mindre

Gruppledare på Kiosk och Parkfood!

Ansök    Dec 22    Skara Sommarland AB    Restaurangchef
Gruppledare Parkfood Inom Parkfood och Kiosk arbetar vi med att skapa en unik miljö där service, effektivitet och kvalité står i fokus. Nu söker vi efter en Gruppledare till Skara Sommarlands Parkfood och Kiosk-enheter. Vi står inför en nystart och vi letar efter dig som vill vara med och ta Parkfood och Kiosk till nya höjder.   Som Gruppledare är du länken mellan det strategiska arbetet och driften av parkens Kiosk och Parkfood-enheter. I rollen ingår p... Visa mer
Gruppledare Parkfood

Inom Parkfood och Kiosk arbetar vi med att skapa en unik miljö där service, effektivitet och kvalité står i fokus. Nu söker vi efter en Gruppledare till Skara Sommarlands Parkfood och Kiosk-enheter. Vi står inför en nystart och vi letar efter dig som vill vara med och ta Parkfood och Kiosk till nya höjder.  

Som Gruppledare är du länken mellan det strategiska arbetet och driften av parkens Kiosk och Parkfood-enheter. I rollen ingår planering av resurser, utbildning, rekrytering, arbetsledning och utveckling av rutiner och arbetssätt. Vidare kommer du ingå i olika projekt och vara en viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete med att effektivisera delar av Parkfood. Som Gruppledare har du personalansvar för Teamledarna men främst för de som är nya som ledare. Inför säsong ansvarar du för att bygga upp ditt team som under säsong ska leda våra artister. 

Under säsong är driften ditt främsta fokus och du arbetar aktivt med att coacha dina medarbetare mot uppsatta mål för såväl gästnöjdhet som effektivitet, kvalité och försäljning. Du har ansvar för valda delar av arbetsmiljön och arbetar aktivt för att det genomsyrar ditt arbetssätt i syfte att skapa en trygg, säker, utvecklande och inkluderande arbetsplats. 

Vi ser att du gärna är en person med erfarenhet av ledarskap som brinner för att leda och coacha andra. Du är en driftorienterad och serviceinriktad person som trivs i ett arbetsklimat som kännetecknas av samarbete. Du har ett ekonomiskt tänk och en analytisk förmåga som du använder dig av för att utveckla ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har mycket goda driftkunskaper om Kiosk och Parkfood, alternativt motsvarande driftkunskap från liknande arbete.

Skara Sommarland har under året genomgått en omorganisation och står inför en ny start, vi lägger därför extra stor vikt vid dina personliga egenskaper, då du kommer vara en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av funktionen.  

Kvalifikationer: 


• Grundläggande kunskaper i arbetsrätt innefattande LAS, Arbetstidslagen, Semesterlagen samt aktuellt kollektivavtal
• Grundläggande kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete.
• 3 års ledarerfarenhet
• Förmåga att kunna arbeta självständigt i alla processer och i sitt ledarskap.

Meriterande:


• Erfarenhet från arbete av driften på Skara Sommarlands Kiosk och Parkfood-enheter eller motsvarande erfarenheter från liknande driftsfunktioner.

Tjänsten är en provanställning som övergår till en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och det ingår arbete på kvällar och helger. 

Sista ansökningsdag 31 Januari men urval sker löpande. Passa på och skicka in din ansökan redan idag!

Har du någon fundering kontakta HR på Skara Sommarland.

HR-Koordinator
Simon Lundsten
[email protected]

 

 



Om Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med 44 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Restaurangansvarig – Jula Konsthotell

Vill du vara med och driva samt utveckla Jula Hotell? Jula Hotell är i en spännande expansionsfas och som en del av Jula koncernen, där vi drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi söker dig som vill vara med på vår resa. På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. Nu söker vi Resturangansvarig till Jula Konsthotellet i Skara. Jula Konsthotell Jula Konsthotell i Skara är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokal... Visa mer
Vill du vara med och driva samt utveckla Jula Hotell?

Jula Hotell är i en spännande expansionsfas och som en del av Jula koncernen, där vi drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi söker dig som vill vara med på vår resa. På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. Nu söker vi Resturangansvarig till Jula Konsthotellet i Skara.

Jula Konsthotell
Jula Konsthotell i Skara är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang med fokus på de lokala råvarorna och en unik konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson, och även emellanåt lokala konstnärer. Härifrån driver vi också Jula Stadscamping (Skara) samt Julas Äventyrsgolf som ligger på området.


Det här gör man som Restaurangansvarig

Som restaurangansvarig har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Jula Konsthotell i Skara. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal. 
Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 5-10 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du jobbar i huvudsak i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer och VD. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.

Exempel på arbetsuppgifter:

-    Ge service/servera i vår restaurangen
-    Schemaläggning för serverings- och barpersonal 
-    Arbeta fram dryckesmenyer tillsammans med kökschefen  
-    Utveckla dryckeskoncept 
-    Inspirera och lära upp serverings- och barpersonal 
-    Göra beställningar och göra ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom resturangbranchen och har lust att ta nästa steg. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person

Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du är en naturlig, prestigelös ledare som med ett helhetsperspektiv skapar samarbete och en trygg feedbackkultur för att vi ska utvecklas tillsammans. Du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på kort-, och långsiktiga mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta

Är det dig vi beskriver ovan? Vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervju löpande. Anställningen är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag är 24 oktober 2021. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta hotellchef Jessica Palm, [email protected] Jula Konsthotell har kollektivavtal med HRF. Visa mindre

Restaurangchef - Stora Coop Skara

Ansök    Jul 29    Coop Väst AB    Restaurangchef
Vi söker nu en erfaren driven & engagerad Restaurangchef till vår Restaurang Stora Coop i Skara. Restaurangen är integrerad i Stora Coop i Skara! Butiken är totalt renoverad under 2020, samt att restaurangen har gjort en större ombyggnation. Som ansvarig förväntas du ha en stor drivkraft samt ett genuint brinnande intresse för mat, service och människor. Vi har restaurangen öppen varje dag mellan 7-16 med inriktning på svensk husmanskost över lunchen. V... Visa mer
Vi söker nu en erfaren driven & engagerad Restaurangchef till vår Restaurang Stora Coop i Skara.

Restaurangen är integrerad i Stora Coop i Skara! Butiken är totalt renoverad under 2020, samt att restaurangen har gjort en större ombyggnation. Som ansvarig förväntas du ha en stor drivkraft samt ett genuint brinnande intresse för mat, service och människor.

Vi har restaurangen öppen varje dag mellan 7-16 med inriktning på svensk husmanskost över lunchen. Vi har även frukostalternativ mellan 7-10. Vi jobbar även med Catering till julbord, bröllop, student och andra festligheter.

Vi har höga ambitioner att fortsätta utveckla lunchupplevelsen. Vi tillagar och emballerar lunchlådor, smörgåstårtor, sallader, smörgåsar som vi säljer i butiken. Här ser vi en stor uppsida på nya produkter och tror på en spännande tid framför oss. Vill du vara med på vår resa framåt?

Som restaurangchef ansvarar du för vår dagliga drift och matlagningen. Du leder arbetet och ser till att vi har de mest engagerade och kunniga medarbetare i ditt team. Du har resultatansvar och rapporterar till Butikschefen.

En del av dina arbetsuppgifter är följande: Ansvarar för planering av veckans lunchmeny, Inköp av råvaror, schemaläggning, ta ansvar för servis och matsal samt personalansvar. Du kommer jobba väldigt tätt tillsammans ditt arbetslag och har handlingsutrymme att nå era resultatmål.

Vidare brinner du för att ge förstklassig service och ständigt överträffa gästernas förväntningar. Viktiga egenskaper är att du är driven och engagerad, brinner för matupplevelsen och att utveckla ett sortiment som skall säljas prismärkt i butiken. Här kommer du jobba med butikens färskvaruansvarig. Du har en hög serviceanda, är en närvarande och coachande ledare och har bra struktur och ordning och reda.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande tjänst och aktivt arbetat i kök i olika miljöer. Du är en bra kommunikatör och behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du kreativ, engagerad och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Du som ledare är tydlig, närvarande och empatisk och tycker om att inspirera och utveckla andra.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare. Tjänsten är heltid 40 timmar och tillträde efter överenskommelse, kan även vara innan ansökan gått ut. Sista ansökningsdag 2021-08-29

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Stormarknadschef Jan Sjöman tel:: 010-741 52 01 alt mail: [email protected]
Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas under Augusti/September.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se

- Svenska i tal och skrift är ett krav
- Genomförd gymnasieutbildning är ett krav
- Tidigare erfarenheter från liknande tjänster är ett krav


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre